Боршна рисове для м, ясноi та м, ясопереробноi галузi.

Боршна рисове для м, ясноi та м, ясопереробноi галузi.

Боршно рисове для м, ясноi та м, ясопереробноi галузi. від компанії ТОВ "АГРОСНАБ." (ТМ. Фiльварок). - фото 1
43 ₴/кг
В наявності

Доставка

Детальніше про доставку

Оплата

Характеристики

Код товару
мука
Виробник
Власне виробництво
Країна виробництва
Україна
Вид
рисове
Сорт
вищий
Призначення
м'ясне виробництво
Фасовка
поліетиленовий мішок
Вага
30 кг

Опис

ingredients or the food industry

Отличительной особенностью рисовой муки является то, что она относится к крахмалосодержащему ( около 80% ) сырью. Является отличным загустителем.

Борошно, якого потребує фарш

Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія  пропонує спеціальну добавку – рисове борошно.

Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів).

Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.

Омецинський Вадим.

050 387 28 58

 

 

Используя наши натуральные продукты ТМ "Фiльварок"  в семье и производстве, вы способствуете защите здоровья  людей - самого ценного в жизни!