![ТОВ "АГРОСНАБ". LTD "AGROSNAB"](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/30/30365/tov-agrosnab-tm-filvarok_afe051faffca11b_400x120.jpg)
Боршна рисове для м, ясноi та м, ясопереробноi галузi.
![Боршно рисове для м, ясноi та м, ясопереробноi галузi. від компанії ТОВ "АГРОСНАБ." (ТМ. Фiльварок). - фото 1](http://images.zakupka.com/i3/firms/27/30/30365/borshna-risove-dlya-m-yasnoi-ta-m-yasopererobnoi-galuzi_6bac7ede929aa38_1024x3000.webp.jpg)
Доставка
Оплата
Опис
ingredients or the food industry
Отличительной особенностью рисовой муки является то, что она относится к крахмалосодержащему ( около 80% ) сырью. Является отличным загустителем.
Борошно, якого потребує фарш
Кожен виробник м’ясної та м'ясопереробної галузі намагається оптимізувати виробничий процес, максимально використавши сировину та переробивши усі її компоненти. Певною мірою кількість і якість м'ясного виробу залежить від фізико-хімічних властивостей складових сировини, їхньої здатності до міжмолекулярної взаємодії, а також від утримування білковими речовинами вологи в процесі холодної обробки м'яса і під час подальшого термічного впливу. Щоб зменшити кількість небажаної вологи в м’ясі та посилити зв'язок між її компонентами, наша компанія пропонує спеціальну добавку – рисове борошно.
Цей інгредієнт - хороший загусник, адже є безклейковинною крохмалевмісною сировиною. При додаванні рисового борошна до м’яса відбувається клейстеризація полісахаридів (амілопектину і амілози), які при взаємодії з іншими компонентами утримують вологу, утворюючи колоїдну дисперсію. При цьому полісахариди рисового борошна взаємодіють з білковими молекулами м'ясної сировини, що поліпшує структуру м’яса і полегшує його формування (наприклад, при виробництві м’ясних напівфабрикатів і ковбасних виробів).
Рисове борошно як загусник і стабілізатор за кордоном широко застосовують у м'ясопереробній промисловості. Ця добавка не лише замінює нативний і хімічно модифікований крохмаль, концентрати та ізоляти соєвих білків і їхні модифіковані препарати, а й збільшує вихід готових виробів, скорочує термовитрати. При цьому вона не впливає на вміст білка у кінцевому продукті та надає кінцевій продукції приємнішого смаку і привабливішого вигляду.
Омецинський Вадим.
050 387 28 58
Используя наши натуральные продукты ТМ "Фiльварок" в семье и производстве, вы способствуете защите здоровья людей - самого ценного в жизни!