Статті
05.08.2021
Усе активніше виробники харчової галузі використовують при виробництві продуктів харчування “альтернативні” види борошна у якості сировини та функціональної добавки. При цьому отримують якісний, ...
26.03.2020
Рисовая мука – эффективный загуститель, предотвращающий расслоение после замешивания в сырье. Она применяется как нативный крахмал в продуктах, требующих связывания излишнего количества
воды для...
25.03.2020
Рисовая мука – эффективный загуститель, предотвращающий расслоение после замешивания в сырье. Она применяется как нативный крахмал в продуктах, требующих связывания излишнего количества
воды для...
25.03.2020
Дослідження підтверджують, що головна тенденція на світовому продовольчому ринку нині –популярність здорових продуктів, наприклад додавання інгредієнтів, які відомі як збагачувальні добавки. Ці т...
25.03.2020
Досвід багатьох країн світу свідчить, що повноцінне, раціональне харчування дає позитивні результати − знижує рівень захворюваності та поліпшує показники здоров’я населення. Тому наша компанія п...
25.03.2020
Нині дуже популярна тема здорового харчування, ведення здорового способу життя і т.д. Тренд справді
корисний. Хоча, чому тренд? Краще сказати, що в моду входить звичка бути здоровим. Одним з скл...
25.03.2020
Під час виробництва молочних продуктів важливим є формування структури і консистенції виробу.
Для цього використовують спеціальні компоненти, в тому числі рисове борошно, яке є ефективним
загущ...
1 2